Schoolfotoschatjes maakt schoolfoto’s bij

kinderdagverblijven en peutergroepen
basisscholen
middelbare scholen
scholen voor speciaal onderwijs

Onze werkwijze

 1. Schoolfotoschatjes, aangenaam
  We starten met een kennismaking. Wat wil je nog van Schoolfotoschatjes weten? En wat zijn jouw wensen, welke stijl vind je leuk? Ook bespreken meteen wat praktische zaken, zoals: Om hoeveel kinderen gaat het? Wanneer wil je de schoolfoto’s laten nemen? Welke ruimte is hiervoor beschikbaar?
 2. Oké, zo gaan we het doen!
  Afhankelijk van de aantallen, leeftijden of niveaus van de kinderen, spreken we af hoe we de fotosessie het beste kunnen inplannen. Per klas of steeds één of een paar kinderen tegelijk. Schoolfotoschatjes geeft hierin advies o.b.v. jarenlange ervaring.
 3. Opbouw, geen omkijken naar
  Op de afgesproken datum komt Schoolfotoschatjes ’s ochtends de setting voor de fotosessie opbouwen. Je hebt er geen omkijken naar.
 4. Fotosessies met plezier!
  Bij Schoolfotoschatjes is het nemen van schoolfoto’s geen lopende bandwerk. Ja, er moeten veel foto’s in één dag gemaakt worden, maar voor ieder kind nemen we de tijd. Afwachtende kinderen laten we rustig kennismaken met ons en de apparatuur. Stoere kerels dagen we uit en met lolbroeken maken we een geintje. Het belangrijkste is dat jouw kind plezier beleeft aan de fotosessie. Daar zorgen we voor en dat levert altijd de mooiste plaatjes op.
 5. Afbouw en back to normal
  Aan het eind van de rit breken we onze fotoapparatuur weer af en laten de ruimte netjes achter. Je kunt niet eens zien dat we er geweest zijn.
 6. Verwerking binnen 4 weken
  Schoolfotoschatjes begrijpt dat je zo snel mogelijk wilt zien hoe jouw schatje op de schoolfoto staat. Daarom zorgen we dat binnen drie, max vier weken alle foto’s verwerkt zijn.
 7. Inlogcode
  Zodra alle foto’s gereed zijn, ontvangt de school van ons formulieren met hierop een foto van het kind en een code waarmee je als ouder kunt inloggen in het online bestelsysteem. Spannend!
 8. Online bestellen
  Als ouder heb je alle keuze. Mooie close-up portretfoto’s, half-portretten, actiefoto’s van jouw schatje. Oh, en broer/zus-foto’s, want die nemen we natuurlijk ook. Je kunt kiezen voor een enkele foto of een interessant pakket met korting op meerdere foto’s. Veel plezier ermee!