Over Schoolfotoschatjes

Schoolfotoschatjes is in 2004 ontstaan vanuit een professioneel bedrijf voor studiofotografie. Of we ook schoolfotografie wilden doen? Ja hoor, leuk! En dat bleek het ook inderdaad te zijn. Zo leuk dat het een steeds groter onderdeel van het werk werd. Dat verdiende extra aandacht en zo ontstond Schoolfotoschatjes: een specialist in het origineel vastleggen van lieve, stoere, schattige en unieke kids.

Het is onze uitdaging om alle kinderen te fotograferen zoals ze zijn en zelfs de meest verlegen of opstandige kids vrolijk en blij op de foto te krijgen. En weet je wat? Het lukt ons keer op keer!

Veel gestelde vragen

 • Hoe snel zijn de foto’s gereed?
  Binnen 3 á 4 weken na de fotosessie staan de foto’s klaar in het online bestelsysteem.
 • Worden er ook broer/zus-foto’s gemaakt?
  Naast superleuk individuele foto’s van ieder schoolfotoschatje, maken we bij broertjes en zusjes ook altijd foto’s van de schatjes tezamen.
 • Wat kost Schoolfotoschatjes voor ouders?
  De kosten zijn afhankelijk van hoeveel foto’s je als ouder bestelt. Je kunt één foto bestellen, maar ook gebruik maken van onze pakketten met interessante aanbiedingen.
 • Wat kost Schoolfotoschatjes voor de school?
  Voor de school zijn er geen kosten. De school krijgt een gratis groepsfoto per groep en de medewerkers krijgen een vel pasfoto’s of een portretfoto. Verder krijgt de school een archieffoto van allen in lage resolutie.
 • Wat als ik niet online kan bestellen of betalen?
  Geen probleem. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schoolfotoschatjes.
 • Zijn de foto’s ook in vierkant leverbaar?
  De foto’s worden meestal in rechthoek gemaakt. In het bestelsysteem kun je kiezen uit verschillende formaten. Mocht je toch wat anders willen, zoals een vierkante vorm, neem dan even contact op met Schoolfotoschatjes. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Kan ik de foto’s komen ophalen?
  Nee, de foto’s worden vanuit het bestelsysteem direct naar jou thuis opgestuurd.
 • Komt Schoolfotoschatjes ook bij mij in de regio?
  Schoolfotoschatjes is vooral actief in Zeeland en Brabant.